Eixida extra escolar.

Anàrem a valència el divendres. Primer vam veure una estatua de les tres gràcies, després un mural en una finca de 9 deeses. Anàrem als jardins de vivers, i vam veure moltes estatues de diferents deus que havíem de marcar al mapa. Després anàrem a l'almoina, i es vam riure una bona estona amb Ernest! Ens ferem videos i fotos, i vam vore diferents tipus d'accidents.
Em va agradar molt la ruta que ferem per valència, perquè vaig passar per llocs que no savia que tenien tanta història.

Read more




Divinitat romana associada als mars i als terratrèmols. Neptú era el fill gran de Saturn, germà de Júpiter i Urà. A la mitologia grega se'l coneix com a Posidó. Tots els habitants de les aigües havien d'obeir-lo.

Aquest déu era molt perillós i inestable. Amb les seves emocions canviants podien provocar des de terribles tempestes fins a onades tranquiles i pacífiques, motiu pel qual mai ningú s'atrevia a provocar-lo sense motiu.

Havia de controlar-se més perque pense que si no es controlava podia fer autentiques desgràcies amb les tempestes.

Read more




En la mitologia grega, Dionís (també conegut com a Bacus i Acratòforos) és el déu del vi, del Teatre, del desenfrenament i de les festes, banquets i orgies, representat moltes vegades pel raïm o per una gran pantera negra.

fill del déu Zeus i Sèmele , una mortal, filla de Cadme, rei de Tebes. Sèmele demana a Zeus que li mostri tot el poder que té, i Zeus, rei dels déus, mostra amb una gran força tot el seu potencial. En veure el gran poder de Zeus, Sèmele es mor de la por que sent; aleshores el déu, que sap que Sèmele està embarassada, li agafa el nadó que porta a la panxa i se'l cus a la cuixa. Al cap de sis mesos, diu el mite, va néixer Dionís.

Em pareix una hstoria abrumadora, per la forma en que naix aquest deu. No m'ho puc arrivar a imaginar.

Read more




Mercuri (en llatí Mercurius), déu de la mitologia romana, era el missatger dels déus, protector del comerç, fill de Júpiter i Maia Maiestas, assimilat a Hermes. Era un déu important dels negocis, els beneficis i el comerç.

Read more




Eros (en grec Ἔρως, ‘amor') és el déu de l'amor en la mitologia grega on era el déu responsable de la luxúria, l'amor i el desig, i era també venerat com un déu de la fertilitat. El seu equivalent en la mitologia romana era Cupido (‘desig'), també conegut com Amor.

Segons la tradició, Eros era principalment el patró de l'amor entre els homes, mentre que Afrodita ho era de l'amor entre els homes i les dones. Per aquest motiu la seva estàtua es trobava a les palestres, un dels principals llocs de reunió dels homes amb els seus amants.
Eros convenç a l´amor dels homes pels homes.

Em pareix una història molt bonica, que demostra que sempre ha existit l'homosexualitat.

Read more




Diana, l'equivalent itàlic d'Àrtemis, deessa de la caça i dels boscos, que amb un arc i les seves màgiques sagetes es dedicava a caçar cérvols, l'animal que li fou consagrat.
D'una gran bellesa, casta i eternament jove, no va donar mai importància als seus pretendents.

Pense que deuría haver fet més cas als pretendents. Ara estaríem paralnt dels fills de diana. Si agués tingut fills, estaria interesant vore quin tipus de deus hagués sortit.

Read more




En la mitologia grega, Posidó (en grec Ποσειδών) era el déu dels oceans. Solia moure's amb una quàdriga impulsada per dofins. Té el seu equivalent en la mitologia romana en el déu Neptú. Els seus atributs són el cavall i el trident.

Estava casat amb Amfitrite. La història d'amor entre Posidó i Amfitrite va començar quan Posidó va veure a la Nereida Amfitrite ballar a l'illa de Naxos. Posidó es va enamorar d'ella i li va demanar matrimoni però aquesta li va respondre que no. Amfitrite es va amagar a la serralada de l'Atles però un dofí la va trobar i la va convèncer perquè es casés amb Posidó. Posidó, agraït, va crear la constel·lació del Dofí.

La meua opinió front a l'amor d'aquest deu, es que m'ha paregut molt bonic el gest de fer-li una constel·lació al dofí per ajudar-lo a casar-se.

Read more




Venus és una deessa romana principalment associada amb l'amor i la bellesa, amplament, encara que no completament, equivalent a la bella grega Afrodita.

En un principi era la deesa de la primavera, i com que la cultura romana tenia com costum el de annexionar-se altres déus d'altres cultures.

Era filla de Júpiter i de Dionea.
Venus va néixer de l'escuma del mar al caure els membres mutilats de Urà, per aquest motiu era reverenciada pels pescadors i els homes del mar. Venus es va casar amb Vulcà (Déu del foc) que no era físicament gaire ben plantat. Venus verdaderament estimava a Mart (Déu de la guerra) i de la seves relacions va nèixer Cupido se`l sol representar com un nen amb ales, un arc i unes fletxes una d'or i una altra de plom, la d'or servia per fer sortir l'amor i la de plom feia sortir l'odi.

La meua opinió front a cupido, esque avuí en dia s'el coneix més com l'angel que fa sortir l'amor entre dues persones, i que cuasi ningú sap de qui era fill, o la seva història,

Read more


Apol·lo


És el déu del Sol, de la bellesa, de la música i de la poesia en la mitologia grega i posteriorment en la mitologia romana. És fill de Zeus i Leto, i el germà bessó d'Àrtemis (la deessa de la cacera).

Apol·lo anava usualment armat amb arc i fletxes (com la seva germana Àrtemis) o amb una cítara, ja que era el déu de la música.

Read more



En la mitologia grega, Hades (grec Αδης o Αἵδης) (invisible) era el nom del món dels morts i a la vegada el del déu d'aquest món subterrani.
fill de Cronos i Rea, i germà de Zeus, Posidó, Hera, Hèstia i Demèter. A l'igual que els seus germans va ser devorat pel seu pare just després d'haver nascut, però va ser alliberat per Zeus.
El món d'ultratomba és el seu reialme on governa com un amo despietat que no deixa mai escapar les ànimes dels difunts al món dels vius.
Rarament surt al món exterior i no participa mai en les reunions dels altres déus a l'Olimp. Com a sobirà del món subterrani, totes les riqueses que hi ha sota terra li pertanyen, i per això se’l coneix també com a Plutó, nom que els grecs usaven com un eufemisme per referir-se a ell.

Read more


Read more


Read more


Read more


Read more



Aun queda mucho por lo que luchar, mucho por lo que hacer, tano que conseguir y soñar...

Read more



Ha sido divertido me equivocaria otra vez.

Read more



Dejo mucho esfuerzo atrás. =(

Read more


Cristiano Ronaldo en un entrenament més, demostrant que es un gran rematador de cap.

Read more



Cristiano Ronaldo Dos Santos.

Read more


A callar.

Más quisierais ser como el.

Read more


La llengua, xafada, arrasada venuda! paraula, paraula amagada, sospir a sospir defensada com si fora un tros de la nostra vida.

Països catalans problema, per als estomacs agraïts del sistema. ||*||

Read more



Inventarás que no hay tiempo, que todo ya se a acabado.

Read more


Si no tengo tus ojos, pa que quiero el dinero?

No ofrezcas mas billetes...yo sólo cojo sueños que abrigan por la noche.

Read more


...

No es que me mientas...Es que me ocultas la verdad

Read more


Un equipo no es lento fisicamente; Es inutil mentalmente.

Read more



Los sueños empiezan siendo pequeños.

Read more


(L)


El mismo sol no ve hasta que se despeja el cielo.
Si lloras lloro; si ries rio; a donde vayas yo te sigo.


No volveré a quererte tanto y no voy a dejarte de querer.

M.

Read more

visites!

Qui es el millor jugador del mon?

Seguidores

Datos personales

Mi foto
No puedo vivir en un mundo en el que tu no existas.

Rellotge

traductor

compte en rere

Vídeos de Alguna pregunta més?

mapaa


Ver parque sollana en un mapa más grande

contador web


Contador web

slide marina

Chelsea